Etiquetes

divendres, 31 de juliol del 2009

Quina imatge tens de l'AMPA

7 comentaris:

Unknown ha dit...

No tinc imatge de l'AMPA, i em sap greu, m'estimaria mes participar-hi però no se ni com ni on dirigir-me.

Anònim ha dit...

Hola buenas tardes.
Justo encima de la pestaña que has apretado para acceder a este blog hay una que pone como contactar. En ella dispones de 15 direcciones de correo electrónico, una genérica y 14 más dedicadas a cada uno de los cursos de este centro.

Saludos.

Jaume Veray ha dit...

Benvolgut Carles, estarem encantats de que col·laboris amb nosaltres, haig de dir-te que l'APA va ser escollida a finals de maig, és veritat, que al 22 de juny es va acabar el col·legi i que varem dedicar tots els nostres esforços a organitzar amb poc temps la festa de fi de curs, que per altre costat no hi havia res preparat, vam desencallar el cobrament de les quaotes que s'haurien d'haver cobrat al mes novembre o desembre de l'any 2008 i també vàrem possar fil a l'agulla pel tema de l'assegurança que també estava totalment parat.

A més varem intentar fer gestions per poder incidir en el tema dels llibres, cosa que no va ser possible, ja que estava tot lligat.

Aquest any la Junta de l'APA s'ha reunit ja tres vegades, hem estat presents a les reunions d'inici de curs i hem constituit una serie de Comissions en referència entre altres a varis temes: Llibres, Menjador, Pressupostos, Estatuts, Activitats Extraescolars i una comissió de treball per cada nivell d'estudis, és a dir, Infantil, Primària, Eso i Batxillerat. A les quals us convidem a col·laborar.

Estem preparant l'Assemblea General per principis de desembre, i crec que s'està treballant prou bé, segur que es pot fer millor, però no hem parat ni un moment, per lo que de veritat que si vols col·laborar amb nosaltres, estarem encantats de que ens ajudis.

Tots volem el mateix, millorar l'escola dels nostres fills.

Atentament.

Jaume Veray (President de l'APA Maristes Girona). Si vols contactar amb mi el meu e-mail és el següent: jaumeveray@rosesnet.com.


Moltes gracies.

Anònim ha dit...

Es posible que el acceso sea mas facil? No he sido capaz de entrar sin la ayuda de mis hijos.
Me agradaria saber si estais al tanto de continuos incidentes que se producen en algunas aulas a partir de 1º de ESO.Pensais llevar a cabo alguna acción a nivel del paso de peatones delante del colegio?.
Que pasa con el uso para necesidades fisiologicas en el centro de los servicios ,cual es su estado.
Porque no hay por curso un padre que conozca nuestros problemas directamente y sirva de enlace con vosotros y no con el presidente a traves de correo. Saludos.

Anònim ha dit...

Aunque coincido en los temas contigo , no entiendo que comencemos con temas vanales como el de quien contesta.
Entiendo que tendrán conocimiento de la respuesta dada por el Sr. Veray tota la junta del AMPA.

Un saludo.

juanjo ha dit...

TOT EL MÓN D'AQUESTA ESCOLA SAP QUE L'AMPA ESTÀ MANIPULAT PEL DIRECTOR DEL CENTRE I AIXÒ NO AFAVOREIX A BUSCAR EL MILLOR PELS NOSTRES FILLS/ALUMNES.

Anònim ha dit...

Benvolgut Juanjo,

Lamento profundament que tinguis aquesta idea de l'AMPA.

En primer lloc vull demar-te disculpes per contestar tant tard, però crec que l'afirmació que has fet és d'entrada gratuita i falsa, però des de l'AMPA respectem totes les opinion. El que si et demanaria és que ens veiessim una estona i ens puguis fer un resum del perquè tu creus això.

Des de que vam agafar les regnes de l'Associació ens varem marcar uns objectius molt clars, ajudar a millorar en tot el possible el col·legi, i tots sabíem des del primer moment que era una feina dura i difícil, i que no aconseguiriem resultats de seguida, sino que calia treballar molt per començar a trancar certes dinàmiques.

Pel que fa al director del Col·legi, no se si et refereixes al Sr. Robert Serra o al nou director, sr. Xavier Garcia o al càrrec institucional. Però si el que hi hagi bona sintonia amb la direcció del col·legi creus que vol dir estar manipulat crec que t'equivocas, perquè ens hi hem enfrontat més d'una i de dos vegades per temes que creiem que hem de ser punyents.

Si tens algún tema que creus que hem de plantejar canvis a la direcció et prego que ens els facis arribar.

D'altra banda et convido a participar de l'assemblea general de l'AMPA.

Sempre estem oberts a rebre i parlar amb tothom, per lo tant si ens vols expressar els teus punts de vista estarem encantats de poder parlar-ne.

Atentament.

Jaume Veray